Чтобы скачать интересующую Вас информацию, пожалуйста, авторизуйтесь либо укажите Ваш e-mail и имя:

Вхід

Новий користувач? Зареєструватися
Меню

Фольга та пергамент для випічки, харчова плівка

Плівка для продуктів Фрекен Бок, Pro Service дозволяє ідеально упаковувати свіжі продукти, повністю перекриваючи доступ повітря та збільшуючи термін зберігання. Якісне зберігання продуктів у холодильнику – це відсутність доступу до них повітря. В результаті виключається пересихання, розповсюдження запахів. Впоратися з таким завданням допоможе харчова плівка Фрекен Бок, Дрібниці Життя, Pro Service.

Пергамент Фрекен Бок призначений для випікання, приготування їжі, упаковки та зберігання харчових продуктів. Підходить для випікання в газових та електричних духових шафах за температури до 220°С. Силіконове покриття пергаменту Фрекен Бок робить його жиронепроникним і термостійким, а також збільшує розділові характеристики пергаменту.

Фольга Фрекен Бок, Pro Service призначена для запікання, пакування та зберігання харчових продуктів. Виготовлена ​​із алюмінію, дозволеного для контакту з харчовими продуктами. Не містить запаху та не змінює смак продуктів. Завдяки своїй гнучкості дозволяє легко та надійно упаковувати харчові продукти. Фольга підвищеної щільності, економічніша при використанні. Ви можете бути впевнені в надійності та міцності використовуваного продукту. Фольга Фрекен Бок, Pro Service є абсолютно безпечною для здоров'я і не є токсичним матеріалом. При запіканні продукти загортають блискучою стороною, а при зберіганні - матовою. Не містить запаху та не змінює смак продуктів. Завдяки своїй гнучкості дозволяє легко та надійно упаковувати харчові продукти. Фольга підвищеної щільності, економічніша при використанні. Ви можете бути впевнені в надійності та міцності використовуваного продукту. Фольга Фрекен Бок, Pro Service є абсолютно безпечною для здоров'я і не є токсичним матеріалом. При запіканні продукти загортають блискучою стороною, а при зберіганні - матовою.