Чтобы скачать интересующую Вас информацию, пожалуйста, авторизуйтесь либо укажите Ваш e-mail и имя:

Вхід

Новий користувач? Зареєструватися
Меню

Новини

Часы электронные цифровые Kite
13 лютого 2024

Часы электронные цифровые Kite

Годинник електронний цифровий Kite – трендова модель з широким функціоналом. Відображення інформації на дисплеї – чітке та виразне. Можна обирати зручний вид живлення – від USB-кабелю або трьох батарейок типу ААА. Універсальний компактний формат та мінімалістичний дизайн – актуальні для будь-якого інтер'єру.

Таблетниці
15 січня 2024

Таблетниці

Таблетниця - це контейнер, який використовується для розподілу доз ліків на певний час. Таблетницю також називають "контейнер для пігулок" або "органайзер для пігулок". Таблетниці дуже допомагають, особливо у тому випадку, якщо Вам потрібно приймати різні види ліків. Таким чином, Ви не пропустите прийом дози призначеного препарату. Таблетниці бувають різних розмірів, дизайнів.

Подарункові ручки Partner
18 грудня 2023

Подарункові ручки Partner

Ручка кулькова автоматична Axent Partner – ефектна подарункова модель в алюмінієвому корпусі, оснащена зручним автоматичним поворотним механізмом. Легке, гладке і акуратне письмо забезпечують високоточний швейцарський пишучий вузол і високоякісне чорнило.

Світловідбиваючі елементи
14 листопада 2023

Світловідбиваючі елементи

Світловідбиваючі елементи Kite - це важливий функціональний аксесуар для безпеки дітей та дорослих. Мають стильний привабливий дизайн. Призначені, щоб підвищити безпеку пішоходів, роблячи їх помітними в темряві. Універсальні, високої якості.

Календар-планер настінний перекидний Kite
12 жовтня 2023

Календар-планер настінний перекидний Kite

Календар-планер Kite на 2023-2024 роки. Розмір: А3 (297х420 мм). Кількість аркушів: 17, починається з вересня 2023 для зручного планування шкільного сезону. Вид календаря: перекидний, настінний. Вид кріплення: пружина з вигином під цвях. Матеріал: крейдований папір 200 г/м2. Календар має сітку-планер, куди можна вписувати важливі події.

Брелок-підвіска
19 вересня 2023

Брелок-підвіска

Підвіска-брелок Kite – трендовий аксесуар. Неймовірно милий, якісний та мультифункціональний елемент повсякденного образу. Його можна використовувати в якості брелока для ключів, а також – як оригінальний декоративний акцент аутфіту. Підвіска-брелок кріпиться за допомогою металевого карабіну. Швидко, легко та надійно фіксується на одязі, сумці, гаманці, рюкзаку чи інших аксесуарах.

Кабель HAVIT
18 августа 2023

Кабель HAVIT

Кабель HAVIT використовується для підключення пристроїв (смартфона, планшета) до настільного ПК або ноутбука для синхронізації даних та підзарядки. Кабелі HAVIT є різної потужності, кольору, довжини та типу.

Повербанк TITANUM
28 червня 2023

Повербанк TITANUM

Повербанк необхідна річ сучасності. Повербанки TITANUM відрізняються різною вхідною та вихідною напругою, типом роз'єму та ємністю, також кольором та вагою.

Навушники HAVIT
23 травня 2023

Навушники HAVIT

Навушники HAVIT можуть бути використані на ПК, ноутбуках, PS4, XBOX, смартфонах. В навушниках HAVIT чудовий чистий звук. Дана гарнітура є бездротова та дротова. Якісні навушники HAVIT за прийнятною ціною.

Клей ПВА Axent "Extra"
22 марта 2023

Клей ПВА Axent "Extra"

Клей ПВА Axent «Extra» має поліпшену формулу та адгезивні властивості, що робить склеювання більш міцним та надійним. Використовується для склеювання паперу, картону, фотографій, тканини і дерева. Економно витрачається завдяки ковпачку-дозатору, який дозволяє наносити клей краплями та тонкою лінією. Повністю безпечний для шкіри. Легко змивається з рук та одягу.

Термокружки Kite
24 січня 2023

Термокружки Kite

Термокружка KITE компактна, зручна, надійна, міцна, та ще зроблена з нержавіючої сталі. Внутрішня колба зі сталі AISI 304, хімічний склад та властивості роблять її найбільш придатною для використання у харчовій промисловості. Термокружка KITE буде добре тримати тепло.

Скотч Axent 45 мм, 38 мкм прозорий
28 грудня 2022

Скотч Axent 45 мм, 38 мкм прозорий

Клейка пакувальна стрічка - це універсальний і недорогий спосіб надійно упакувати товар для транспортування на будь-які відстані. Стрічка клейка пакувальна використовується при упаковці коробів, гофроящиків, для склеювання упаковок з поліетилену, підходить для складського, офісного і домашнього використання. Стрічка клейка пакувальна Delta by Axent виготовлена ​​на основі поліпропілену. Відрізняється високою адгезією клею (злипанням з поверхнею) і стійкістю до розриву. Ширина 45 мм. Товщина 38 мкм.

Набір канцтоварів, 4 предмети Kite
28 листопада 2022

Набір канцтоварів, 4 предмети Kite

Набір канцтоварів Kite стане чудовим подарунком для дівчинки або хлопчика. До набору входять: 1. Блокнот на спіралі, 48 аркушів 2. Ручка кулькова, синя 3. Лінійка пластикова,15 см 4. Олівець графітний з гумкою. Всі складові набору чудово поєднуються між собою адже виконані в одному дизайні.

Скетч маркери
26 жовтня 2022

Скетч маркери

Скетч маркери на водній основі Kite в пластиковый упаковці з єврозавісом. У наборі палітра з 12 яскравих фломастерів з вентильованими ковпачками. Два пишучих вузла: лайнер 0,8мм та пишучий вузел 4,4мм. Вони малюють яскраво навіть при легкому дотиканні до паперу. Чорнила на водній основі легко змиваються.

Плівка для ламінування B5 формату (188х263) 100мкм (100шт)
28 вересня 2022

Плівка для ламінування B5 формату (188х263) 100мкм (100шт)

Формат для ламінування свідоцтв про народження, шлюбів, тощо. Плівка для ламінування B5 має глянсову поверхню та посилені антистатичні властивості. Здатна захистити ваші документи від бруду, незначних пошкоджень і вологи. Ламінована поверхня надовго збереже первозданний вигляд вашого документа. Розмір: 188х363мм. Щільність 100мкм. В упаковці 100шт.

Набори шкільні: рюкзак + пенал + сумка для взуття Kite
29 августа 2022

Набори шкільні: рюкзак + пенал + сумка для взуття Kite

Сучасні та модні набори KITE - це відмінна німецька якість! Що входить до набору? Рюкзак: анатомічна спинка AGS, знімні нагрудний та поясний ремені, 2 відділення, 1 передня та 2 бічні кишені, кишеня в спинці, внутрішні розділювачі для підручників, кишеня для телефона, кишеня для планшета, органайзер, ключниця, м'яка ущільнена ручка, ручка-петля, посилене дно, надійні замки та фурнітура, кріплення для пенні борда, світловідбиваючі елементи. Пенал: 1 відділення. Сумка для взуття: 1 відділення, 1 передня кишеня.

Картини за номерами
25 липня 2022

Картини за номерами

Нова категорія товарів на сайті агат97! Набір фарб та матеріалів для малювання картин за номерами від ZiBi – це захоплююче заняття, яке рятує від рутинних буднів, заспокоює та збагачує внутрішній світ людини. Це хороший подарунок для людей будь-якого віку чи статі. Різний рівень складності, декілька розмірів картин, будь-яка тематика.

Дитячі набори канцтоварів Maped
23 червня 2022

Дитячі набори канцтоварів Maped

Чудові, якісні, модні набори для творчості для Ваших діток від Maped. Великий вибір подарункових наборів представлені на сайті agat97.com.ua. Набори Maped - це відмінний варіант для перших кроків раннього розвитку дитини.

Пастельні тонa реєстраторів Buromax!
26 травня 2022

Пастельні тонa реєстраторів Buromax!

Реєстратор односторонній Etalon Pastel Buromax забезпечує надійне зберігання Ваших документів в ідеальному стані! Пастельні тона реєстраторів Buromax представлені в 4-х кольорах: м'ятний, бірюзовий, бузковий та рожевий. Виготовлений із щільного картону завтовшки 2 мм (щільність 1100 г/м²). Зовні обтягнутий кольоровою полімерною плівкою, яка захищає від вологи та механічних пошкоджень, збільшує термін експлуатації. Усередині папка покрита гладким папером стриманого сірого кольору, приємного погляду.

Фольга та пергамент для випічки, харчова плівка
15 лютого 2022

Фольга та пергамент для випічки, харчова плівка

Фольга Фрекен Бок, Pro Service призначена для запікання, пакування та зберігання харчових продуктів. Виготовлена ​​із алюмінію, дозволеного для контакту з харчовими продуктами. Не містить запаху та не змінює смак продуктів. Завдяки своїй гнучкості дозволяє легко та надійно упаковувати харчові продукти. Фольга підвищеної щільності, економічніша при використанні. Ви можете бути впевнені в надійності та міцності використовуваного продукту. Фольга Фрекен Бок, Pro Service є абсолютно безпечною для здоров'я і не є токсичним матеріалом. При запіканні продукти загортають блискучою стороною, а при зберіганні - матовою.