Чтобы скачать интересующую Вас информацию, пожалуйста, авторизуйтесь либо укажите Ваш e-mail и имя:

Вхід

Новий користувач? Зареєструватися
Меню

Вибираємо якісний калькулятор

1. Купуйте калькулятори тільки відомих фірм-виробників.

2. На калькуляторі-підробці відбувається швидке стирання цифр, що часто стає помітним після першого ж його використання.

3. При покупці перевіряйте калькулятор на чіткість відображення всіх його сегментів, а також простежте, як швидко відображаються цифри на індикаторі. Якщо цифри з'являються не відразу - даний калькулятор - контрафакт.

4. Простим натисненням кнопок ви можете перевірити, чи не скрипить чи клавіатура. Скрип є сигналом того, що калькулятор підроблений.

5. На підроблених моделях віконце світлового харчування, як правило, елемент декору. Якщо з калькулятора витягти батарейку - це зображення відразу ж зникне з дисплея. В хорошому якісному калькуляторі з працюючою сонячною батареєю зображення збережеться.

6. Підроблений калькулятор упакований «так собі», навіть не фахівець це легко помітить. Важливим моментом є наявність інструкції, а головне, оригінальний продукт супроводжується перекладом.

7. Якісний продукт легко визначити за станом матеріалу корпусу і клавіш. Низькоякісні калькулятори виготовлені з пластику з нерівними краями, і з нечіткою печаткою на кнопках. У таких калькуляторів кнопки часто швидко виходять з ладу.

Так як при оптових закупівлях неможливо протестувати всю партію товару - купуйте калькулятори у офіційних дилерів і компаній, які зарекомендували себе сумлінними продавцями оригінальної продукції. Слід запам'ятати, що оригінальний калькулятор не варто дуже дешево.