Чтобы скачать интересующую Вас информацию, пожалуйста, авторизуйтесь либо укажите Ваш e-mail и имя:

Вхід

Новий користувач? Зареєструватися
Меню

статті

Проста деталь кулькової ручки, яка рятує життя
16 квітня 2018

Проста деталь кулькової ручки, яка рятує життя

Ви думаєте, що юному учневі нічого не загрожує під час вирішення задачок або виконання письмових вправ? Це велика помилка! Раптом він проковтне «маленьку смерть»?

День народження кулькової ручки
24 травня 2017

День народження кулькової ручки

1943 рік запам'ятався великою кількістю подій, наприклад, саме тоді на території США запатентували винахід, який став невід'ємною частиною сучасного життя - кулькову ручку. Це сталося 10 червня, ставши офіційним днем народження ручки.

Montblanc спільно з Марком Ньюсона випустив нову лінійку аксесуарів для письма
14 марта 2016

Montblanc спільно з Марком Ньюсона випустив нову лінійку аксесуарів для письма

Експериментальне співпрацю відомого бренду Montblanc з дизайнером Марком Ньюсон завершилося більш ніж вдало, результатом його стала нова колекція письмового приладдя. У лінійку увійшли відразу п'ять предметів: кулькова ручка, перо, стилус, роллер і капілярна ручка - ідеальне пристосування для створення креслень. Всі перераховані приналежності виготовлені в традиційному стилі, який передбачає незмінну обробку чорної смолою і прикраса емблемою Montblanc.

Mondi випустила папір для цифрового друку DNS Color Print
16 августа 2015

Mondi випустила папір для цифрового друку DNS Color Print

Австрійська компанія Mondi удосконалила папір для друкованої продукції. Новинка вийшла в світ під назвою DNS Color Print. Вперше про це надійшло повідомлення з джерел медіа групи Lesprom Network. DNS color print - це спеціалізована папір, розроблена для професійного використання в поліграфії.

Пальчикові фарби: море задоволення і простір для фантазії
11 липня 2014

Пальчикові фарби: море задоволення і простір для фантазії

Малювання традиційними інструментами: олівцями, фломастерами, кистями - вимагає певних навичок і посидючості, тому не завжди підходить для тільки пізнають світ малюків. Інша справа - власні пальчики і долоньки в поєднанні зі спеціальними фарбами.

Їстівна флешка родом з Японії
6 квітня 2013

Їстівна флешка родом з Японії

З часу появи на світло, зовнішній вигляд USB-флеш-накопичувача або просто - флешки, пережив безліч втілень. Але який зв'язок між USB-накопичувачем і японської їжею? Найпряміша! :)

Пластикові папки - Ваші документи завжди в порядку!
21 марта 2012

Пластикові папки - Ваші документи завжди в порядку!

Серед достатку всіляких канцелярських приналежностей, пластикові папкіуверенно займають одну з лідируючих позицій. Подібна популярність пояснюється великою кількістю привабливих чинників - папки з пластика міцніше паперових аналогів, дешевше виробів з шкірозамінника, цікаві різноманіттям конфігурацій. Чи не відволікаючи від свого головного призначення - зручною легкої сортування документів, дані вироби радують око широкою гамою кольорів, розбавляючи позитивом офісну рутину. Різні кольори можуть нести і практичну навантаження, полегшуючи систему архівації паперів.

Сучасна система архівації даних
22 червня 2011

Сучасна система архівації даних

Зберігання документів для архівів є великою проблемою, а рішення проблеми можна знайти у використанні підвісної системи архівації. Зовні вона нагадує особливо щільний паперовий лист або товстий пластик, кромки якого мають спеціальні планки з гачками по краях. Таким чином, немає необхідності підвішувати документи.

Вибираємо якісний калькулятор
25 листопада 2010

Вибираємо якісний калькулятор

1. Купуйте калькулятори тільки відомих фірм-виробників. 2. На калькуляторі-підробці відбувається швидке стирання цифр, що часто стає помітним після першого ж його використання. 3. При покупці перевіряйте калькулятор на чіткість відображення всіх його сегментів, а також простежте, як швидко відображаються цифри на індикаторі. Якщо цифри з'являються не відразу - даний калькулятор - контрафакт.

Як використовує скотч художник Марк Хайсман?
1 вересня 2009

Як використовує скотч художник Марк Хайсман?

Скотч винайшов в 1930 році працівник фірми 3M Річард Дрю. Цей предмет є тонкою стрічку з синтетичного матеріалу, змащену спеціальним скріплює складом. Варто відзначити, що на самому початку клейку речовину наносили виключно на краєчки стрічки. Деякий час по тому Річард придумав метод, який дозволив рівномірно наносити клей на всю поверхню матеріалу. А вже через два роки Джон Борден модернізував скотч, обладнавши його імпровізованим конвеєром з лезом - диспенсером, призначеним для розрізання фрагментів стрічки однією рукою. Його з успіхом впровадили в канцелярський скотч і скотч пакувальний.

Олівцеві скульптури від Jennifer Maestre
5 червня 2009

Олівцеві скульптури від Jennifer Maestre

Відомий фахівець в області дизайну з ПАР Jennifer Maestre зуміла відкрити нову грань в застосуванні звичайних кольорових олівців. Хіба можна використовувати ці звичні предмети для чогось іншого, крім малювання? До недавнього часу ніхто навіть не замислювався про це. Знайомство з витонченими плодами таланту Дженіфер приводить у захват нестандартним підходом до багатьох традиційних в побуті речей.

Нова лінійка SafeCut ™ ризиків Fellowes
7 квітня 2009

Нова лінійка SafeCut ™ ризиків Fellowes

Нова лінійка ризиків SafeCut ™ від Fellowes - насолоджуйтеся бездоганною якістю SafeCut ™ - різаки, пропоновані компанією Fellowes, що випускає дискові і шабельні вироби, які зможуть рівно відрізати папір, картон, фотографії. Розробляючи нову лінійку, представники Fellowes керувалися такими принципами:

Історія олівця
5 лютого 2008

Історія олівця

Перший олівець, який мав назву «срібний», з'явився в XIV столітті. Він мав вигляд палички і був виготовлений з свинцево-цинкової суміші. Великий італійський живописець Сандро Боттічеллі користувався такими в своїй роботі.

Дирокол - як правильно вибрати?
12 грудня 2007

Дирокол - як правильно вибрати?

З моменту винаходу дироколу в 1886 році, принцип його дії практично не змінився. Але зараз випускається величезна кількість моделей, які відрізняються по: потужності; матеріалом виготовлення; дизайну; числу отворів і відстані між ними.

Скріпка - один з найбільш універсальних офісних інструментів
22 вересня 2007

Скріпка - один з найбільш універсальних офісних інструментів

Скріпка є одним з найпопулярніших аксесуарів для офісу. Призначена для скріплення документів. Має форму подвійного овалу, представляє з себе шматок пружною дроту довжиною 30 мм. Історія До появи скріпки в такому вигляді, в якому ми знаємо її сьогодні, з 18 століття для скріплення паперів користувалися матер'яними стрічками, протягуємо крізь прорізи в кутах листів, швейними шпильками, дротяними пружинками. У 1899 році інженеру Юхану Волер з Норвегії вдалося створити і запатентувати зручний варіант дротяної скріпки. Роком пізніше американець Броснан подав заявку на патент вдосконаленої версії цього пристосування. Свій остаточний класичний вид скріпки канцелярські придбали в тому ж році завдяки англійській фірмі Gem Manufacturing.