Чтобы скачать интересующую Вас информацию, пожалуйста, авторизуйтесь либо укажите Ваш e-mail и имя:

Вхід

Новий користувач? Зареєструватися
Меню

Пластикові папки - Ваші документи завжди в порядку!

Серед достатку всіляких канцелярських приналежностей, пластикові папки впевнено займають одну з лідируючих позицій. Подібна популярність пояснюється великою кількістю привабливих чинників - папки з пластика міцніше паперових аналогів, дешевше виробів з шкірозамінника, цікаві різноманіттям конфігурацій. Чи не відволікаючи від свого головного призначення - зручною легкої сортування документів, дані вироби радують око широкою гамою кольорів, розбавляючи позитивом офісну рутину. Різні кольори можуть нести і практичну навантаження, полегшуючи систему архівації паперів.

Різновиди і призначення

Канцелярські папки поділяються на два основних типи:

    • Для перевезення документації.
    • Для зберігання паперів в приміщенні.

Для перевезення документації:

    • папки-портфелі ;
    • моделі-конверти;
    • вироби з різним способом застібки - гумкою, кнопкою, блискавкою.

Для зберігання паперів:

  • папки-вкладиші;
  • папки на кільцях;
  • папки-куточки;
  • папки-реєстратори;
  • папки швидкозшивачі.

Пластикові папки - ціна і клас.

Класифікація даного товару залежить від якості вихідної сировини, професійного статусу фірми-виробника, елементів дизайну та інших факторів:

  • Клас економ - з тонкого матеріалу невисокої гідності.
  • Середній клас - поєднує деякі елементи першого і третього класів.
  • Клас люкс - пластик високої якості, нешаблонне виконання, функціональні особливості, різноманітність колеровки.

У мегаполісах попит на товар віп-рівня не нижче потреби в економічних варіантах, але бюджетні організації вважають за краще дешевизну якості виробу.

Канцелярські кошти з тонкого пластику, такі як файли, куточки або швидкозшивачі, зберігають першість серед покупців. Варіант з притисками на першому місці в категорії об'ємної продукції, за ними слідують моделі з файлами на 20 або більше листів.

Кольорове рішення є важливим елементом оформлення пластикових канцелярських засобів. Покупці найчастіше воліють строгі офісні забарвлення - чорні, сині або прозорий варіант вироби. На додаток до основних кольорів - чорного, синього, червоного і зеленого, на ринку представлено цілий ряд популярних відтінків - бірюзовий, лимонний, ліловий, помаранчевий, рожевий і інші.

Пластикові папки відрізняються гладкою або рельєфною структурою поверхні. Традиційний і скромний гладкий варіант затребуваний в більшій мірі, хоча рельєфний тип виглядає оригінально і нестандартно.

Виробництво виробів із пластику.

Гранулярний поліпропілен є сировинною основою виробництва пластикових папок. Собівартість пластика залежить від світових нафтових цін, так як поліпропілен є побічним продуктом нафтопереробки.

Якість пластикової продукції неважко визначити неозброєним оком. Застосування виробником високоякісного вихідного матеріалу забезпечує виробу еластичність, необхідну міцність, однорідність поверхні, захист від різниці температур і яскравий відтінок кольору. Краї продукту виходять рівними, без шорсткостей і зазубрин.

Крім сировини, значимий атрибут папки є фурнітура, друковане оформлення, механічні пристосування. Якість фурнітури і металу швидкозшивачі несуть в собі значну цінову обгрунтованість всього продукту.

Виробники на ринку - в ногу з часом.

З такими компаніями, як Delta by Axent, Buromax, Ecomomix, Donau, Axent успішно конкурують європейські бренди Esselte, Durable, Leitz - давно зайняли свою нішу на українському ринку. Основу продукції цих фірм складають вироби віп-класу, що не завадило завоювати серця багатьох покупців. Причина може полягати і в тому, що для особистих потреб людина ставить в пріоритет якість і самобутність моделі, вибираючи варіант люкс, які не концентруючись на його ціні.

Частка української продукції на ринку пластикових виробів - 80%, за азіатським регіоном, представленим Китаєм, Тайванем і Гонконгом - 15% і 5% залишаються за Європою.

Значний інтерес викликають папки багатофункціонального формату, які відповідають викликам і потребам сьогоднішнього ритму життя. Подібні канцелярські елементи виручають фахівців у відрядженнях і поїздках по місту. Хорошим прикладом служить витончене творіння Combifile (Leitz), що представляє собою папку-куточок і кишеню з перфорацією одночасно.

Деякі виробники, такі як Esselte, створюють гарнітури, що вміщають до 20 елементів всілякої конфігурації. Це форми різного об'єму з варіантом систематизації ділових паперів або без такої опції, для документації звичайного формату або з перфорацією, інші зразки для найвимогливіших і допитливих користувачів.

Пластикова продукція зі знаряддя канцелярської рутини перетворилася в привабливий економічний атрибут сучасного життя. Папки з пластику відтепер використовуються не тільки для роботи - вони допомагають комфортно зберігати особисті документи та домашні архіви.