Чтобы скачать интересующую Вас информацию, пожалуйста, авторизуйтесь либо укажите Ваш e-mail и имя:

Вхід

Новий користувач? Зареєструватися
Меню

Нова лінійка SafeCut ™ ризиків Fellowes

Нова лінійка ризиків SafeCut ™ від Fellowes - насолоджуйтеся бездоганною якістю

SafeCut ™ - різаки, пропоновані компанією Fellowes, що випускає дискові і шабельні вироби, які зможуть рівно відрізати папір, картон, фотографії. Розробляючи нову лінійку, представники Fellowes керувалися такими принципами:

  1. Різка з максимальною точністю. Покупцеві, який придбав різак SafeCut ™, важливо отримати пристрій, який зможе зробити рівний розріз саме там, де потрібно.
  2. Зручна транспортування, безпеку.
  3. Продуманий дизайн.

Перед тим як випустити лінійку ризиків, розробники керувалися також думкою дилерів і покупців. Представники компанії Fellowes брали участь у виставках, були присутні на презентаціях в Японії, Канаді, що також сприяло формуванню принципів, за якими була розроблена лінійка SafeCut ™ ризиків.

В основі розробки ризиків лежить безпеку, яку забезпечує ряд доповнених функцій, а також такі механічні пристрої:

  1. Картридж, призначений для ножа. Тепер ніж має спеціальне покриття, завдяки якому мінімізується ризик отримання травми. Якщо різаки не експлуатуються, ніж захований в захисний елемент. Для того щоб його звільнити, досить на нього натиснути. Він передбачений для Neutron, Proton, Electron.
  2. Світловий покажчик допомагає рівно з необхідною точністю відрізати необхідну ділянку. Як правило, в різаках як покажчик застосовується лазерний промінь, але так як він не безпечний розробники лінійки обладнали нові моделі LED-покажчиком. Завдяки цьому різак використовують в домашніх умовах і навіть в присутності дітей. У моделях Electron є світловий покажчик.
  3. Сталеві леза Atom і Plasma забезпечують тривалу експлуатацію, адже вони мають властивості самозатачіванія. За допомогою одного леза можна нарізати папір, пластикові карти, картон. Одного циклу вистачає на 10 тисяч порезок.

Різаки SafeCut ™ безпечні в процесі транспортування, так як картридж з ножем надійно фіксується, не ковзає. Лезо приходить в дію тільки при натисканні на сам картридж.

Преімщество нової лінійки - це можливість задіяти чотири ріжучих форми:

  • пряма;
  • хвильова;
  • перфорована;
  • фальцювання.

Лезо перфорованої форми допоможе відірвати використовуваний матеріал, а фальцювання допоможе зробити невеликі надрізи, що допомагають зігнути використовуваний матеріал в потрібному місці.

Вироби оснащені захисним екраном. Він встановлюється в основному на шабельних різаках. Екран убезпечить роботу, під час якої споживач не буде контактувати з ріжучої частиною. Перевага в тому, що захист комплектується в заводських умовах, під час перевезення товару її знімати не потрібно, а без правильної установки захисту різак працювати не буде.