Чтобы скачать интересующую Вас информацию, пожалуйста, авторизуйтесь либо укажите Ваш e-mail и имя:

Вхід

Новий користувач? Зареєструватися
Меню

Montblanc спільно з Марком Ньюсона випустив нову лінійку аксесуарів для письма.

Експериментальне співпрацю відомого бренду Montblanc з дизайнером Марком Ньюсон завершилося більш ніж вдало, результатом його стала нова колекція письмового приладдя . У лінійку увійшли відразу п'ять предметів: кулькова ручка, перо, стилус, роллер і капілярна ручка - ідеальне пристосування для створення креслень. Всі перераховані приналежності виготовлені в традиційному стилі, який передбачає незмінну обробку чорної смолою і прикраса емблемою Montblanc.

Як завжди ідеальна балансування ручок забезпечується за рахунок матеріалу, з якого виготовлена їх внутрішня частина - металу, покритого рутенієм. Ковпачки ручок оснащені магнітом з защипувалися механізмом.

Уже сьогодні ручку з нової дизайнерської колекції Montblanc можна придбати в однойменному бутику в Лондоні, і незабаром вони з'являться у всіх магазинах бренду в інших містах світу. Орієнтовна вартість складає 400 доларів США.

Чому саме Марк Ньюсон?

Варто відзначити, що популярний австралійський дизайнер Марк Ньюсон активно працює в авіабудівній галузі, а також проектує одяг, ювелірні прикраси і навіть меблі. Ще сім років тому він був визнаний журналом Time одним зі ста найвпливовіших людей в світі, а три роки тому він став одним з членів команди відділу промислового дизайну компанії Apple.

Компанія Montblanc - ширше, ніж здається.

Далеко не всі знають про те, що крім відомих у всьому світі ексклюзивних речей для писання, компанія Montblanc спеціалізується ще й на випуск годинників, ювелірних прикрас і парфумерії. У 1994 році в «Книгу рекордів Гіннеса» як самого дорогого пише інструменту увійшла ручка з лінійки Montblanc Meisterstuck Solitaire Royal. Корпус її був виготовлений і чистого золота, а його поверхня прикрашена дорогоцінними каменями особливої огранки. Діаманти розташовувалися на ручці, формуючи ідеально рівну поверхню, а вся ручка коштувала 125 тисяч доларів США.