Чтобы скачать интересующую Вас информацию, пожалуйста, авторизуйтесь либо укажите Ваш e-mail и имя:

Вхід

Новий користувач? Зареєструватися
Меню

Mondi випустила папір для цифрового друку DNS Color Print

Австрійська компанія Монді удосконалила папір для друкованої продукції. Новинка вийшла в світ під назвою DNS Color Print. Вперше про це надійшло повідомлення з джерел медіагрупи Lesprom Network. DNS color print - це спеціалізована папір, розроблена для професійного використання в поліграфії.

Чому DNS color print - це ідеальний вибір?

Папір має ряд переваг, які роблять її фаворитом серед продуктів класу «А ++», призначених для повноколірного лазерного друку. За ступенем білизни вона нагадує серію DNS Premium. Білизна паперу відповідає 170 CIE. Але її головним перевагою є висока ступінь гладкості поверхні. Поєднання супергладкіх з високою щільністю вирішує головну проблему якості друку. За допомогою паперу DNS Color Print досягається максимальна ступінь точності відтворення кольору в режимі двостороннього друку.

Основні характеристики DNS Color Print.

Діапазон щільності паперу в межах 80 - 300 г / м2. Вона представлена в 3-х форматах: A4, A3 і SRA3. За рекомендаціями Монді, її застосовують всюди, де потрібна яскрава, чітка друк: рекламні листівки, брошури, флаєри, запрошення і т.п.

Секрети розробок DNS Color Print.

Компанія Монді запустила випуск dns color print в рамках свого «зеленого проекту» Монді Грін Рендж. Ця лінійка проводиться з урахуванням принципів сталого розвитку, спрямованих на збереження природних ресурсів, їх дбайливого використання. Мета такого проекту - захистити навколишнє середовище від згубного впливу технологій.

Продукція DNS Color Print отримала відповідну лісову сертифікацію FSC, що підтверджує екологічну безпеку виробленої паперу. На ній є екомаркування EU Ecolabel. Цей добровільний сертифікований знак користується довірою серед країн Європейського Союзу. Він вказує на те, що продукт біологічно розкладаємо, нетоксичний, не завдає шкоди екології.