Чтобы скачать интересующую Вас информацию, пожалуйста, авторизуйтесь либо укажите Ваш e-mail и имя:

Вхід

Новий користувач? Зареєструватися
Меню

Фліпчарти Nobo Classic Nano Clean

Нова поверхню Nano Clean і новий дизайн фліпчартів Nobo! Нобоа вдосконалили фліпчарти Classic (арт. 1901916 (на тринозі) і 1902386 (мобільний)) - змінили дизайн і поліпшили поверхню (тепер вона Nano Clean). Магнітна лакова поверхня з унікальним покриттям Nobo Nano Clean ™. Очищається в 3 рази краще звичайних лакових дощок. Гарантія на поверхню - 15 років від виробника. Виробник - Португалія.

Магнітно-маркерний фліпчарт Classic Nano Clean (арт. 1901916) являє собою витончену функціональну конструкцію з поличкою для аксесуарів, яка не закриває робочу поверхню. За допомогою закривається затиску можна швидко і легко міняти папір, а рухаються гачки дозволяють зафіксувати блокноти більшості форматів. Ніжки триноги регулюються по висоті і повністю забираються під час зберігання і перевезення. Фліпчарт Classic також можна використовувати як магнітно-маркерні дошки. Висота регулюється від 105см до 190см. Тонка стильна рамка збільшує робочу поверхню.

Мобільний фліпчарт Classic Nano Clean (арт. 1902386) являє собою стильну конструкцію, регульовану по висоті і встановлену на міцних роликах для легкого пересування. При експлуатації 3 ролика блокуються для забезпечення стійкості. За допомогою закривається затиску можна легко міняти блокноти папери, а регульовані гачки сумісні з блоками більшості форматів. Характеристики: Магнітна поверхня для сухого стирання великого розміру. Зручний доступ до металевої поличці для маркерів, яка не закриває робочу поверхню. Рухомі гачки підходять для більшості паперових блокнотів. Простий у використанні, що відкривається наверх металевий затиск для паперового блокнота. Регулюється по висоті до 190см, з пересувною основою на 5 роликах з 3 блокують роликами.